Essevee - Weireldploegsje met N-VA Waregem!

4 februari 2018 - 20:00

Het is nog net geen traditie. :) Om het nieuwe jaar op een gepaste manier in te zetten, nodigen we u uit om samen met N-VA Waregem de heruitgave van de bekerfinale 2017 mee te maken, maar ditmaal in het Regenboogstadion, op zondag 4 februari om 20u00. Eens zien wie de beste wintertransfers realiseerde?

De wedstrijd is gratis voor alle leden van N-VA Waregem.

We voorzien niet alleen een comfortabele zitplaats in het vernieuwde Regenboogstadion, maar ook een drankje én snack naar keuze (hamburger, hotdog, braadworst of frietjes).

Voor wie graag familie, vrienden, collega’s, kennissen… meeneemt: dit kan voor de beperkte bijdrage van 15€ per persoon. Maar eigenlijk worden ze al lid voor een luttele 12,50 €. Tel uit uw winst ...

Let op: uiterste datum voor inschrijving is woensdag 24 januari. Vooraf inschrijven is -omwille van veiligheidsredenen- noodzakelijk.

Reserveer snel één of meerdere plaatsen en mail naar waregem [at] n-va.be of bel Carl Vanhoutte op 0475/83 69 53. Inschrijven via een bestuurslid kan uiteraard ook.

Om veiligheidsredenen worden volgende gegevens opgevraagd door de club; gelieve daarom deze gegevens door te geven bij inschrijving:

- naam, voornaam, adres, geboortedatum en identiteitskaartnummer

 

De tickets zullen verdeeld worden in ons lokaal, café De Klauwaert op de markt te Waregem op zondag 4 februari 2018  vanaf 17u, waarbij we u allen graag vergasten op een gratis nieuwjaarsdrankje!

We kijken uit naar een spannende wedstrijd en leuke avond!